☝️Шановні жителі Роменського району
Розуміючи невдоволення кожного мешканця і володіючи повною інформацією, де і скільки вже відсутнє світло! Хотів повідомити і Вас, що на даний момент на території нашого району введені графіки аварійних відключень, з 10.00 години знеструмлено майже 70% відсотків споживачів, графіки погодинних відключень накладаються на графіки аварійних, тому зовсім не відповідають дійсності! Відразу хочу наголосити, що на рівні району затверджують тільки графіки погодинних відключень, до Аварійних ми жодного відношення не маємо і нікуди їх не подаємо!

☝️ наразі можу сказати, що на даний момент про цю проблему знає все вище керівництво нашої області, і сподіваюсь, що в найближчий час спільно з керівництвом Укренерго будуть прийняті всі можливі заходи, для врегулювання ситуації. Точної інформації коли буде відновлення подачі електроенергії у нас не має!

☝️ Але хочу сказати більше, що в такій ситуації знаходяться і сусідні райони нашої області!
Тому прошу Всіх бути об'єктивними і відноситися з порозумінням до даної ситуації

Денис Ващенко